Szolgáltatások

VEGYI ANYAG SZÁLLÍTÓ ESZKÖZÖK TISZTÍTÁSA

Vegyi mosósorunk az ADR és nem ADR típusú vegyi anyagokkal szennyezett tartályok és tankkonténerek tisztítására van felkészítve.* A rendszerünkben már szereplő anyagok kémiai kockázatának értékelését elvégeztük, az újonnan megjelenő a rendszerünkben nem található anyagoknál pedig folyamatosan végezzük. Ez az adatbázis elősegíti, hogy munkatársaink egészségét, és a környezetet megfelelően tudjuk védeni.

* Mérgek és bizonyos típusú gyanták kivételével. Érdeklődjön a munkatársunknál!

ÉLELMISZERT SZÁLLÍTÓ ESZKÖZÖK TISZTÍTÁSA

Több neves bel- és külföldi élelmiszergyártó által auditált tisztító állomás vagyunk. Az élelmiszeripari tartályok és tankkonténerek magas színvonalú, igényes, gyors, tisztítását élelmiszeripari kockázatoktól mentesen, az érvényes előírások betartásával végezzük.

TARTÁLYOK, TANKKONTÉNEREK FŰTÉSE

Társaságunk gőz, elektromos, és melegvizes fűtéseket végez a vevői igényekhez, és az anyagok tulajdonságaihoz alkalmazkodóan. A gőz és melegvizes fűtés teljesen automatizált. Megrendelőink véleménye szerint gőzfűtésünk hatékonysága kimagasló.

IBC-K TISZTÍTÁSA

A fejlesztéseink során külön erre a célra kialakított területen valósítják meg képzett munkatársaink az IBC-k mosását, tisztítását.

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

Igény esetén kisebb javításokat, alkatrészek, tömítések cseréjét végezzük el a tartályokon, tankkonténereken.

Jogosultak vagyunk a tartálykocsik és tankkonténerek lefejtő csöveinek időszakos vizsgálatára, minősítésére és szükség szerinti javítására.

Igény esetén elvégezzük a fenékszelepek vákuum tesztjét, melynek eredményét jegyzőkönyvvel dokumentálunk.

Igény esetén elvégezzük a hozzánk érkező szerelvények külső mosását.

A mosásra várakozó, valamint mosást követően területünkön parkoló gépjárművezetők részére étkezési, tisztálkodási, és ingyenes internet használati lehetőséget biztosítunk.

RÓLUNK

Társaságunk, a META-CLEAN Kft. 2002 decembere óta végzi tartályok és tank konténerek belső tisztítását. A tevékenység fejlődésének eredményeként 2009 májusától két mosósoron végezzük a tartályok és konténerek belső mosását, tisztítását. Az egyik soron csak élelmiszereket szállító, míg a másik soron csak vegyi anyagokat szállító tartályok, és konténerek mosása folyik.

Bővebben...

                   

Tervezzen hozzánk útvonalat egy kattintással!
Image
Image