Bemutatkozás

Társaságunk, a META-CLEAN Kft. 2002 decemberében kezdte meg tartálytisztítási tevékenységét egy mosósoron. A tevékenység fejlődésének eredményeként 2009 májusától két elkülönített mosósoron végezzük a tartályok és konténerek belső mosását, tisztítását. Az egyik soron csak élelmiszereket szállító, míg a másik soron csak vegyi anyagokat szállító tartályok és konténerek belső mosása folyik. A tevékenység végzése Budapesten, a Méta u. 37-39. szám alatt történik folyamatos üzemben (0-24h).

Az eltelt időszakban magas színvonalon elsajátítottuk a külső és belső tisztítással összefüggő ismereteket. A 2007-ben indult, és folyamatos intenzív fejlesztéseink eredményeként napjainkra mindkét mosósorunk a leghatékonyabb eszközökkel, és technológiákkal van felszerelve, melyek a jól képzett munkaerővel együtt idő- és költséghatékony működést biztosítanak. Munkánk magas színvonalának, kiváló minőségének, a fejlesztéseink hatására lerövidült mosási idejének, valamint a szolgáltatásunk vonzó ár-érték arányának köszönhetően jelentős ügyfélkört alakítottunk ki. Ügyfeleink értékelik a megvalósított fejlesztések eredményeit.

Vezetőségünk és dolgozóink elkötelezettségét az egészség, a biztonság, a környezetvédelem és a minőség iránt az EBKM politikánk rögzíti, mely megbízható alapul szolgál az ügyfeleinkkel folytatott hosszútávú, együttműködéshez.

Társaságunk munkavállalói felkészülten, szervezetten, vevőközpontúan, gyorsan, környezettudatosan végzik munkájukat. Fejlesztéseinkkel folyamatosan törekszünk a mosási idő csökkentése mellet a fajlagosenergiafelhasználás, és a szennyezőanyag-kibocsátás csökkentésére.

A Társaság irányító szervei:

  • Varga Anzselika ügyvezető igazgató
  • Éger Ferenc létesítményvezető
Társaságunk a Magyar Tartálytisztítók Szövetségének alapító tagja. Az ISO 9001 tanúsítást 2006-ban, az SQAS tanúsítványt 2007-ben, a HACCP tanúsítást 2010-ben, EFTCO FOOD tanúsítást 2019 novemberében szereztük meg. Azóta minden tanúsítványunkat folyamatosan megújítjuk. Az ezekről szóló bizonyítványok a "Tanúsítványok" hivatkozáson belül találhatók.

Az eddigi SQAS auditjaink során az elért eredményeink messze meghaladták az európai átlagot.

RÓLUNK

Társaságunk, a META-CLEAN Kft. 2002 decembere óta végzi tartályok és tank konténerek belső tisztítását. A tevékenység fejlődésének eredményeként 2009 májusától két mosósoron végezzük a tartályok és konténerek belső mosását, tisztítását. Az egyik soron csak élelmiszereket szállító, míg a másik soron csak vegyi anyagokat szállító tartályok, és konténerek mosása folyik.

Bővebben...

                   

Tervezzen hozzánk útvonalat egy kattintással!
Image
Image