További képek >>

 

  A tartányok konténerek belső mosása a nyomásfokozó és fűtő egységekhez kapcsolódó nagy teljesítményű mosófejekkel történik. A vegyi anyagok mosását végző soron négy, az élelmiszer alapanyagok tisztítását végző soron három mosófej dolgozik. A mosás hatékonyságát egy nagy teljesítményű gőzkazán felhasználása révén tudjuk növelni.

  A gőzkazán biztosítja a mosásra kerülő tartányok, konténerek gyors hőmérséklet emelésén túl, egyidejűleg négy töltött tartány, illetve konténer fűtését. A nagy mennyiségű gőz felhasználásával valósítjuk meg az élelmiszerszállító tartányok csírátlanítását.

  Az élelmiszer szállító szerelvények lefejtő csöveinek tisztítását a csarnok padlószintje felett elhelyezett, rozsdamentes eszközfelhasználásával végezzük, amely garantálja a lefejtő csövek higiénikus kezelését. A csatlakozók tisztára mosása rozsdamentes kosár felhasználásával történik.

  Az élelmiszer felrakók közül eddig a HUNGRANA és az AGRANA minősítette társaságunkat, és mindkét helyen megfelelőnek találták a mosási feltételeinket. A minősítés megszerzéséhez nagyban hozzájárult, hogy ATP és pH elemző berendezéssel rendelkezünk, és a csatlakozók, valamint a lefejtő csövek tisztítása teljesen elkülönülten történik a vegyi anyagok tisztításától.

  Szolgáltatásunk színvonalának növelését, Vevőink elégedettségét elsődleges célnak tekintjük.

  Ezért az elmúlt időszakban lezajlott technológia fejlesztési beruházáshoz kapcsolódó építészeti átalakítás következményeként az emeleti szinten ügyfélvárót, költségmentesen használható zuhanyozókat, mosdókat, WC – ket alakítottunk ki a gépjárművezetők részére.

  Az ügyfeleink részére kávé és ital automaták állnak rendelkezésre.

  Az említett beruházás megvalósításával párhuzamosan 2007. április 03. – án SQAS auditon estünk át, melynek következményeként, ECD (Európai Mosási Dokumentum) kiadására vagyunk jogosultak.

  A tartánytisztítás terén végrehajtott fejlesztések eredményeként, jelenleg Magyarországon mosónk a legmodernebb, a legtöbb szolgáltatás magas színtű nyújtására alkalmas létesítmény.