További képek >>

 

  Társaságunk, a META-CLEAN Kft. 2002. decembere óta végzi tartányok és tank konténerek belső tisztítását. A tevékenység fejlődésének eredményeként 2009. májusától két mosósoron végezzük a tartányok és konténerek belső mosását, tisztítását. Az egyik soron csak élelmiszereket szállító, míg a másik soron csak vegyi anyagokat szállító tartányok, és konténerek mosása folyik. A tevékenység végzése Budapesten, a Méta u. 37-39. szám alatti saját tulajdonunkat képező telephelyen történik.

  Az eltelt időszakban elsajátítottuk a külső és belső tisztítással összefüggő ismereteket. Munkánk jó minőségének, valamint a szolgáltatásunk rendkívül vonzó ár, érték arányának köszönhetően jelentős ügyfélkört alakítottunk ki.

  Vezetőségünk és dolgozóink elkötelezettségét az egészség, a biztonság, a környezetvédelem és a minőség iránt az EBKM politikánk rögzíti.

  A Társaság irányító szervei:

Varga Anzselika ügyvezető igazgató

Markgráf László cégvezető

  Társaságunk a „Magyar tartálytisztítók szövetségének” alapító tagja. Az ISO 9001 tanúsítást 2006.-ban, az SQAS tanúsítványt 2007. - ben, a HACCP tanúsítást 2010.-ben, szereztük meg. Azóta mindhárom tanúsítványunkat folyamatosan megújítottuk. Az ezekről szóló bizonyítványok a "Tanúsítványok" hivatkozáson belül találhatóak."